Wandelsportvereniging "DE BOSBESJES" GROESBEEK
NIEUWS

Max Vakantieman is naar Berg en Dal getrokken om hier een filmpje te maken voor "Koen op de kaart"!
Hennie, Ton en Hennie laten als wandelaars van de Bosbesjes de mooie omgeving van Groesbeek zien.


--------------------------------------------------------------------------------------

Begin maart is alles in Nederland veranderd. Door het Coronavirus konden activiteiten niet meer doorgaan, ook niet de geplande Bosbesjestocht op 2 en 3 mei 2020. Jammer maar het was niet anders, er was al veel werk verzet door de vrijwilligers.
Vanuit deze kant nog een bedankje hiervoor.

Ook aan onze vereniging de Bosbesjes is het virus niet voorbijgegaan. Frans Kapteijns, erelid van de Bosbesjes en zijn vrouw Lies Kapteijns zijn overleden. Wij zullen op een geschikt moment nog even stil staan bij het overlijden van Frans en Lies. Ook zijn er enkele leden of donateurs ziek geworden door Corona, wij wensen ze veel sterkte bij het herstel.

Op dit moment mogen er weer meer activiteiten georganiseerd worden en mogen we weer met meer mensen iets ondernemen. Het Bestuur is afgelopen week weer bij elkaar geweest om enkele activiteiten op de rit te zetten. De tochtcommissie start in september weer met de voorbereidingen voor de Bosbesjestocht op 1 en 2 mei 2021. De wandelingen op de zondagen gaan weer opgestart worden, de clubdag en de oliebollentocht staan ook weer op de agenda. Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud ivm Corona en de eventuele aangepaste richtlijnen vanuit de overheid. Bij alle activiteiten staat voorop dat iedereen zich houdt aan de afspraken en richtlijnen: zie onderstaande afbeelding. Voorop staat blijf gezond en blijf in beweging.

Voor onderstaande activiteit is het (in ieder geval voorlopig) verplicht om aan te melden, dit kan via info@bosbesjes.nl.

Wandelprogramma 2020 op zondagen, start 09.00 uur, verzamelen parkeerterrein achter Blokker in Groesbeek:

Zondag 23 augustus 2020
Zondag 27 september 2020
Zondag 1 november 2020
Zondag 6 december 2020

Bestuur WSV de Bosbesjes
Klik om door te gaan naar www.wandelmagazine.nu

Klik hier voor de meest actuele wijzigingen in het LWP

WSV de Bosbesjes op FaceBook!