Wandelsportvereniging "DE BOSBESJES" GROESBEEK
NIEUWS

Op zaterdag 25 juli 2020 is het Bestuur van de Bosbesjes benaderd door Koen van TV-programma Max de Vakantieman. Hij wilde maandag 27 juli opnames maken om Berg en Dal te promoten als wandelgemeente 2020 en WSV de Bosbesjes hierbij betrekken. Maandag de 27e juli zijn Hennie Krebbers, Ton Willems en Hennie Cillessen met Koen een eindje gaan wandelen in Groesbeek. Leuk om te doen en binnenkort komt er een promotiefilmpje met Koen in de hoofdrol en Hennie, Ton en Hennie als figuranten. Wij weten verder niet hoe het filmpje eruit komt te zien maar we wilden jullie wel vast op de hoogte brengen. Als we weten wanneer het filmpje op TV/Internet/Facebook komt dan laten wij het aan jullie weten.


--------------------------------------------------------------------------------------

Begin maart is alles in Nederland veranderd. Door het Coronavirus konden activiteiten niet meer doorgaan, ook niet de geplande Bosbesjestocht op 2 en 3 mei 2020. Jammer maar het was niet anders, er was al veel werk verzet door de vrijwilligers.
Vanuit deze kant nog een bedankje hiervoor.

Ook aan onze vereniging de Bosbesjes is het virus niet voorbijgegaan. Frans Kapteijns, erelid van de Bosbesjes en zijn vrouw Lies Kapteijns zijn overleden. Wij zullen op een geschikt moment nog even stil staan bij het overlijden van Frans en Lies. Ook zijn er enkele leden of donateurs ziek geworden door Corona, wij wensen ze veel sterkte bij het herstel.

Op dit moment mogen er weer meer activiteiten georganiseerd worden en mogen we weer met meer mensen iets ondernemen. Het Bestuur is afgelopen week weer bij elkaar geweest om enkele activiteiten op de rit te zetten. De tochtcommissie start in september weer met de voorbereidingen voor de Bosbesjestocht op 1 en 2 mei 2021. De wandelingen op de zondagen gaan weer opgestart worden, de clubdag en de oliebollentocht staan ook weer op de agenda. Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud ivm Corona en de eventuele aangepaste richtlijnen vanuit de overheid. Bij alle activiteiten staat voorop dat iedereen zich houdt aan de afspraken en richtlijnen: zie onderstaande afbeelding. Voorop staat blijf gezond en blijf in beweging.

Voor onderstaande activiteit is het (in ieder geval voorlopig) verplicht om aan te melden, dit kan via info@bosbesjes.nl.

Wandelprogramma 2020 op zondagen, start 09.00 uur, verzamelen parkeerterrein achter Blokker in Groesbeek:

Zondag 23 augustus 2020
Zondag 27 september 2020
Zondag 1 november 2020
Zondag 6 december 2020

Bestuur WSV de Bosbesjes
Klik om door te gaan naar www.wandelmagazine.nu

Klik hier voor de meest actuele wijzigingen in het LWP

WSV de Bosbesjes op FaceBook!